Δεν ξέρω και πάρα πολλά επί του θέματος αλλά σίγουρα όταν ψήνεις κάτι πρέπει να το ψήνεις σιγά σιγά,σε χαμηλή φωτιά ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα (ειδικά αν μιλάμε για κρέας)
kolokithi Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2010
Μπορείτε αντί για ζάχαρη σε κάποια γλυκά ή κρέμες να βάζετε φρουκτόζη και μάλιστα σε μικρότερη ποσότητα από την προτεινόμενη !! Και το ίδιο γλυκιά γεύση και πιο υγειινό!!!!
Θαμώνας Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 35 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2010
Γι'αυτό χρειάζεται topic συνταγές μαγειρικής!!!! Δυστυχώς, όμως δεν ξέρω... Προσπάθησε να κλέψεις τη συνταγή από το πατσατζίδικο που συνηθίζεις να τρως!!!!!!!!!!!!
Θαμώνας Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 35 Ημερομηνία εγγραφής : 09/10/2010
Θέμα: Απ: Συμβουλές μαγειρικής Κυρ Οκτ 31, 2010 12:41 am
Καλή ιδέα!!!! Θα πάω να κλέψω τη συνταγή! Μιαμ!
Συμβουλές μαγειρικής
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης